Un Mărțișor pentru fiecare

1 Martie este o sărbătoare deosebită în tradiția românească. Și anul acesta în Parohia Independența din Protopopiatul Călărași, spre sfârșitul lunii februarie s-a desfășurat un „Atelier de Mărțișor” în cadrul căruia copiii au confecționat mărțișoare, felicitări dar și mici cadouri cu dedicații pentru mame îndrumați de doamna preoteasă Gheorghe Mariana.

Duminică, 3 martie 2019, după Sfânta Liturghie copiii au oferit fiecărei doamne și domnișoare prezente la biserică un mărțișor lucrat manual de ei, dar și o iconiță (magnet) din partea părintelui paroh Gheorghe Marcian. Activitatea de atelier presupune confecționarea mărțișoarelor cu ajutorul materialelor ce au fost achiziționate de fiecare dintre copii. 

Pe lângă mărțișoarele și felicitările confecționate de micuții aceștia au adus un aer de puritate de curățenie sufletească, bucurie și nădejde în sufletele noastre. Ne-am bucurat să vedem că tinerii și copiii au venit în număr mai mare la acțiunile desfășurate. Le mulțumim pentru dragostea, jertfa și implicarea de care au dat dovadă în realizarea felicitărilor pentru mămici și bunici.

De asemenea, dorim și noi un călduros „La mulți ani!” tuturor mamelor și venim și cu un îndemn: Să nu așteptați doar ziua de 8 Martie pentru a oferi o floare, un mic cadou, un gest sau prezența dumneavoastră mamei, ci cât mai des arătați-i că o prețuiți. A fost o zi binecuvântată, cu bucurii și zâmbete!

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.


Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...