Copiii din Parohia Independenţa în vizită la CENTRUL DE PLASAMENT « SFÂNTUL ŞTEFAN » PERIŞORU

În apropierea Praznicului Naşterii Domnului un grup de elevi de la Şcoala George Vâlsan din Parohia Independenţa însoţiţi de Domnul Primar Lică Voicu, Domnul Consilier Ştefan Negoiţă, Doamnele Valentina Grigore - învăţatoare, Romina Noapteş - educatoare, Georgeta Călin - secretar şi preacucernicul părinte Dănuţ Noapteş am dorit să facem o bucurie copiilor de la CENTRUL DE PLASAMENT « SF. ŞTEFAN » PERIŞORU.

Copii ne-au întâmpinat cu multă prietenie şi căldură şi ne-am bucurat de amabilitatea domnului Director Paul Dragu al Centrului de Plasament şi a întregului personal care ne-au mărturisit că e foarte binevenită această vizită pentru că este nevoie de multă afecţiune pentru aceste vlăstare mai mici şi mai mari care locuiesc aici şi  care au cam tot ce le trebuie din punct de vedere material însă le lipseşte iubirea părintească.                                  

Cu ocazia acestei vizite am  asistat la un frumos program artistic de colinde şi cântece de iarnă interpretate de copii de aici iar mai apoi şi copii Şcolii noastre au prezentat programul de Sărbători  pregătit special pentru această întâlnire.

La final toţi cei 94 de copii ai Centrului de Plasament au primit câte un cadou consistent cu dulciuri şi suc din partea noastră, pentru ca bucuria să fie deplină.

Mulţumim tuturor sponsorilor din localitatea noastră pentru amabilitatea de care au dat dovadă şi anul acesta pentru realizarea acestei frumoase acţiuni cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului din acest an centenar!

Sărbători cu pace şi bucurii duhovniceşti tuturor!

A consemnat părintele Dănuţ Noapteş, preot II la Parohia Independenţa din Protopopiatul Călăraşi.


Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...