Din suflet pentru suflet

Parohia Independența împreună cu Școala Gimnazială din localitate ,,George Vâlsan”, au organizat o acțiune de binefacere în Postul Crăciunului, aducând daruri pentru familiile nevoiașe din Comuna Independenta.

Activitatea a fost coordonată de către doamnele învățătoare Vasile Gabriela, Petcu Marioara, Bucur Mioara, Balașa Onița, Radu Irina și preotul paroh Gheorghe Marcian profesor de religie.

Cu toţii ştim că fiecare comunitate are oameni nevoiaşi, defavorizaţi social, aşa că, în preajma sfintei sărbători de Crăciun, am dorit să ne facem cunoscuţi prin această acţiune de colectare şi donare de produse alimentare neperisabile, haine, jucării pe care noi am intitulat-o ,,DIN SUFLET PENTRU SUFLET”.

Am fost plăcut surprinşi de multitudinea de donatori dar şi de generozitatea lor, drept pentru care dorim să le mulţumim din suflet pentru ajutorul lor - fără de care noi nu puteam să ducem la bun sfârșit acest proiect. Suntem mândri că am reuşit să fim de ajutor acolo unde era mare nevoie.

În tot acest demers am fost sprijiniţi de Crucea Roşie Călărași, coordonată de doamna director Aura Giurca. Am reușit ca o mare comunitate – donatori şi voluntari deopotrivă – cărora le mulţumim încă o dată și le urăm din tot sufletul să aibă parte de ,,Sărbători luminate, calde și fericite alături de cei dragi!”, urare pe care o transmitem și dumneavoastră celor care citiți.

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.


Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...