Pelerini din Parohia Independenţa pe meleaguri Buzoiene

     În data de 31 iulie 2018, înainte de începerea Postului Adormirii Maicii Domnului un număr de 55 de credincioşi din Parohia Independenţa, însoţiţi de Pr. Dănuţ Noapteş, coslujitor al parohiei, au pornit într-un pelerinaj duhovnicesc pe meleaguri Buzoiene.

        Dintre obiectivele însemnate ale acestei frumoase zone am ales ca un prim obiectiv Mănăstirea Ciolanu unde am participat la Sfânta Liturghie şi ne-am bucurat de cuvântul de învăţătură a preotului slujitor de rând din acea zi care ne-a amintit despre foloasele Postului în care vom păşi, şi ispitele creştinului din zilele noastre pe care trebuie să le învingem.

        Am pornit apoi spre Mănăstirea Răteşti unde Maica Stareţă Ghelasia Tănase ne-a întâmpinat cu multă căldură şi  ne-a invitat să revenim ori de câte ori avem ocazia la această frumoasă mânăstire pentru a ne zidi sufleteşte.

        Pentru că în grupul nostru de pelerini au fost şi un număr de 10 elevi din Parohie am ales în completarea obiectivelor religioase să vizităm şi Vulcanii noroioşi - Pâclele Mici şi Mari ale Buzăului, care să îi ajute pe aceştia să-şi îmbogăţească cunoştinţele generale pentru şcoală iar pe ceilalţi participanţi să descopere locuri inedite din ţara noastră.

        Pelerinajul s-a încheiat cu un ultim popas din Eparhia noastră a Sloboziei şi Călăraşilor la Mânăstirea Balaciu unde credincioşii s-au închinat şi au înălţat rugăciuni de mulţumire Maicii Domnului cea care ocroteşte acest Sfânt Lăcaş, că ne-a ajutat să dedicăm această frumoasă zi de vară progresului duhovnicesc a fiecăruia dintre noi.

A consemnat părintele Dănuţ Noapteş, preot II la Parohia Independenţa din Protopopiatul Călăraşi.


Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...