Ne jucăm! Învățăm! Aplicăm!

În pragul vacanței de vară un număr de peste cincizeci de copii din Parohia Independența din Protopopiatul Călărași, care participă la orele de cateheză și-au dorit să ne fie alături la acțiunile pe care le-am desfășurat în această perioadă.

Toate aceste lucruri frumoase au fost posibile pentru că am avut alături pe domnul director al Școlii gimnaziale George Vâlsan din Localitatea Independența și mai multe cadre didactice care se bucură când văd că punem în practică ceea ce îi învățăm pe copii în cadrul orei de Religie și orelor de cateheză.

Dintre acțiunile cele mai importante amintim vizita de la Centru de seniori din Ciocănești unde copii au dorit să aducă un zâmbet și să ofere câte un pachet cu alimente și dulciuri din partea lor și a familiilor lor dar și a doamnelor învățătoare și educatoare.

După această acțiune de suflet copii au fost recompensați cu mai multe surprize dulci de doamna preoteasă Romina, jocuri și baloane care i-au ajutat să se bucure și mai mult de copilărie atât pe ei dar și pe părinții care i-au însoțit în curtea casei parohiale care a devenit neîncăpătoare pentru numărul mare al participanților.

Vă mulțumim tuturor cadrelor didactice, copiilor și părinților pentru implicare și bucuriile pe care ni le-ați adus pe parcursul acestui an școlar 2017-2018!

A consemnat părintele Dănuț Noapteș, preot II la Parohia Independența din Protopopiatul Călărași.


Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...