1 Iunie – Un Zâmbet de Copil

        În fiecare an, în prima zi de vară, de 1 iunie, sărbătorim cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om – copilăria. Este ziua în care revenim cu toții la momentele tandre și plăcute ale copilăriei inocente, alături de generația în creștere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conștientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar și că, toți copiii au nevoie de sprijinul și atenția noastră zi de zi.

     În dimineața zilei de 1 iunie 2018, de la ora 10, copiii din Parohia Independenta, Protopopiatul Călărași, au venit la Biserica pentru a-și sărbători ziua prin activități specifice copilăriei. Aceștia s-au recreat prin diferite jocuri în aer liber alături de: părintele paroh Gheorghe Marcian, doamna preoteasă  și doamnele învățătoare Bucur Mioara, Bălașa Ioana și Vasile Gabriela, acest prilej fiind un bun motiv pentru legarea de noi prietenii.

Această activitate și-a propus să sublinieze importanța creșterii copilului aproape de Biserica lui Hristos, spre a fi bucurie părinților lor căci: ,,precum numele pe care-l scrijelești pe scoarța unui copac se va mări și va crește odată cu el; tot așa și inima copilului tău, ceea ce scrijelești în anii lui de gingășie, vei citi în cei ce vor urma” (Sfântul Paisie Aghioritul).

            La final toți copii au fost răsplătiți din partea parohiei cu daruri dulci.

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.


Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...