Din Inimi pentru Inimi. Parohia Independența

La Căminul de seniori din comuna Ciocănești, a continuat și anul acesta „Parteneriatul educațional - Proiect de întrajutorare umanitară” în ajunul „Înălțării Domnului” o acţiune social-filantropică. Bătrânii au avut bucuria de a primi vizita unui grup de copiii din Parohia Independența, Protopopiatul Călărași, reprezentată de preot paroh Gheorghe Marcian, alături de cadre didactice ale școlii.

Această acţiune face parte din parteneriatul „DIN INIMI PENTRU INIMI”, încheiat între Parohia Independența, Școala Gimnazială ,,George Vâlsan” și Căminul de bătrâni – Ciocănești. Cei 100 de bătrâni care locuiesc în acest cămin au primit din partea părintelui Gheorghe Marcian și a cadrelor didactice, Vasile Gabriela, Bălașa Ioana, Bucur Mioara,Tudor Mirela și Butoi Carmen cu ajutorul unor sponsori, pachete cu alimente, dulciuri și fructe .

Ne-am concentrat acțiunile și activitățile către persoanele în vârstă de la Căminul de seniori din Ciocănești, știind că au nevoie acută de afecțiune și atenție, ne-am dat seama că prezența copiilor, prin puritate și candoarea lor, le va aduce imensa bucurie în sufletele lor triste, de oameni izolați de familie.

Conducerea căminului mulţumește preotului implicat, cadrelor didactice, copiilor şi tuturor persoanelor care au făcut posibil acest eveniment, urându-le sănătate şi putere în „misiunea filantropică”.

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.
Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...