Un Mărțișor, un Zâmbet

În parohia Independența din Protopopiatul Călărași,copiii de la cateheză au desfășurat un atelier de creație „Un mărțișor, un zâmbet”.Aceștia au fost îndrumați de doamna preoteasă Gheorghe Mariana pentrurealizarea mărțișoarelor care au fost dăruitealături de câte o iconiță si o cruciuliță tuturor femeilor care au participat laSfânta Liturghie din Duminica Ortodoxiei, zi de prăznuire a icoanelor, 25 februarie 2018.

Activitatea sa desfăşurat în Biserica parohială în cadrulorei de cateheză unde copiii s-auîntrecut care mai de care să fie mai creativi, al cui mărţişor să fie maifrumos. Pe lângă obiceiurile şi simbolurile legate de mărţişor, el rămâne oîntruchipare a tinereţii, a dragostei de viaţă, un semn prin care salutămrenaşterea naturii odată cu venirea primăverii.

Tot în cadrul acestui atelier, copiii au confecționat șifelicitări. Frumoasele felicităris-au înfiripat cu talentul micuților și bucuria lor de a realiza ceva frumos.

Ne-am bucurat să vedem că tinerii șicopiii au venit în număr mare la acțiunile desfășurate. Le mulțumim pentrudragostea, jertfa și implicarea de care au dat dovadă în realizareafelicitărilor pentru mămici și bunici.

A fost o zi binecuvântată, cu bucurii șizâmbete. Vă așteptăm cu drag de fiecare dată. Post binecuvântat și rodnic săaveți în continuare!

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.
Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...