O zi de vacanță la mare

Ziua de 21 iulie2017, a fost pentru cei 21 de copii care frecventează ora de cateheză o zi devacanță petrecută pe plaja Mamaia de pe litoralul Mării Negre însoțiți de preotulparoh Gheorghe Marcian și doamna preoteasă Gheorghe Mariana.

Dimineața voioși și bucuroși ne-am îndreptat cu trenulspre litoral. Ajunși în gară am urcat în autobuzele etajate care ne-au condusspre stațiunea Mamaia. Aici amdesfășurat într-o atmosferă plăcută activități în care copiii pot să-și dezvolteaptitudini de comunicare și socializare, încredere în sine și să devinăresponsabili.

Această plimbare destinată copiilor oferă, pe lângădistracție și petrecerea vacanței în aer liber, dobândirea abilităților decomunicare, care dezvoltă și întăresc forța interioară pentru întreaga viață. Activitateaeste dedicată elevilor care doresc să înveţe cum să se joace, prin îmbinareabucuriei jocului în echipă cu cea a rugăciunii în spațiul binecuvântat albisericii.

Mulțumim și părinților care i-au adus pe copilași laBiserică și s-au implicat în diverse moduri în activitate, iar copilașilor ledorim să crească frumos și sănătos, cu binecuvântarea Domnului, în inimile șimințile lor să fie bucurie și lumină pentru familii și pentru Biserica luiHristos.

Vacanță plăcută tuturor și să ne revedem cu bine latoamnă, pentru un nou an școlar si pentru întâlnirile catehetice!

Mulțumim pentru sprijinul acordat domnului AnghelConstantin, președintele SC Agrozootehnica SA din Independența. „Avem nădejdeacă cele sădite în sufletele tinerilor vor da roade la vremea potrivită”.

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.
Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...