1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului sărbătorită și la Parohia Independența

Este Ziua Copilului,când inimile noastre se îndreaptă spre copiii pe care trebuie să-i iubim,urmând exemplul lui Hristos Care îi aduna lângă El, le spunea istorioare şi îilua în braţe. El ne spune tuturor: „Lăsaţi copiii şi nu-i opriţi să vină laMine, că a unora ca aceştia este Împărăţia cerurilor” (Mt. 19, 14). Copiiisunt modele de viaţă pentru cei din jurul lor, sunt expresia raţiuniisănătoase, a inimii pline de bunătate şi a voinţei pline de iubire jertfelnică.

„Jocuri, concursuri de desene pe asfalt,șotron și o atmosferă de sărbătoare” - toate acestea pentru copiii din ParohiaIndependenta, cu ocazia „ZileiInternaționale a Copilului”, sărbătorită joi, 1 iunie 2017,evenimentul fiind organizat de Preotul paroh Gheorghe Marcian împreună cudoamnele învățătoare Bucur Mioara și Vasile Gabriela de la Școala Gimnazială „George Vâlsan “din localitate.

Scopul principal al evenimentului a fostacela de a le arăta copiilor, cât și părinților, că adevărata copilărie nu estecea din fața calculatorului și că jocurile tradiționale îi pot face mult maifericiți, fără tehnologia zilelor de astăzi. Copiii suntîngeri în trup, care salvează pe oameni. Unde sunt ei adunaţi, e un paradispământesc. Surâsul unui copil e ca o floare smulsă din Rai, iar puritatea unuicopil este o oglindire a lumii cereşti. „Florile sunt numai simbolulfrumuseţii, iar sufletul de copil este frumuseţe dumnezeiască vie”

Mulțumim Domnului pentru bucuriile pe carele-am trăit alături de acești copilași. Sărbătorindu-i pe ei, am dat valoare „Familieiși rolului creștin al acesteia.” De ziua voastră, nerugăm ca binecuvântarea lui Dumnezeu să coboare ca o lumină lină peste inimilevoastre curate. De asemenea, vă dorim să sporiţi cu înţelepciunea şi cu vârsta.„Harul Domnului nostru Iisus Hristos să fie cu voi!” (I Tes. 5, 28).

La sfârșitul activităților copiii au primit bomboane, înghețată, prăjituri și suc din partea preotuluiși doamnelor învățătoare.

LA MULȚI ANI TUTUROR COPIILOR DE - 1 IUNIE!!!

A consemnat preotparoh Gheorghe Marcian.
Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...