Pelerinaj în Israel – Țara Sfântă sau Țara Iubirii fără sfârșit

Cu ajutorul lui Dumnezeu şi a MaiciiDomnului şi cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, înperioada 06 -11 martie 2017, Părintele Gheorghe Marcian, a organizat unpelerinaj în Ţară Sfântă, unde cei 40 de pelerini , s-au închinat la locurilesfinte şi pline de însemnătate spirituală. Pentru creștini în special, Pe urmele lui Iisus în Țara Sfântă,creează o emoție de neuitat. Pe aceste meleaguri s-a născut Iisus, Fiul luiDumnezeu. Aici a trăit, crescând în înțelepciune și har. Aici a fost răstignit.Aici a înviat din morți.

Călătoriile binecuvântate în ŢaraSfântă, organizate cuprind toate locurile importante pe unde a călcatMântuitorul nostru Iisus Hristos în viaţa-i pământească şi unde a săvârşitminuni: Betleem, Nazaret, Cana Galileei, Muntele Tabor (al Schimbării la Faţă),Valea Iordanului, Muntele Măslinilor, Ierusalim - Via Dolorosa sau DrumulCrucii, cu cele 14 opriri, Biserica Sfântului Mormânt, Golgota, Piatra Ungerii,Sfântul Mormânt şi toate paraclisele, Muntele Sion, precum şi biserici şimănăstiri care adăpostesc moaşte ale sfinţilor preaiubiţi de Dumnezeu.

Aducem Slavă Bunului Dumnezeu, MaiciiDomnului şi tuturor Sfinţilor, pentru acest mare dar duhovnicesc!,,Pelerinajuleste parte componentă a activităţii Bisericii, care se îngrijeşte de sufletulcredincioşilor săi”, odată porniţi într-un pelerinaj, credincioşii, alături depreotul paroh, iau parte la o comuniune în rugăciune, întărindu-şi astfelcredinţa şi încrederea în Dumnezeu şi semenii lor.

Mă rog ca tot românul nostru să ajungămăcar o dată aici, la Sfintele Locuri, ca să-și schimbe viața, iar cine nuajunge aici, în Ierusalimul pământesc, să ajungă în cel ceresc, mântuit!”.

A consemnat preot paroh GheorgheMarcian.
Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...