Procesiune pentru ploaie în Parohia Independența

„Am cerut ca Dumnezeu să poruncească norilor să trimităploaie peste faţa pământului”

În Duminica de Rusalii, o parte din credincioșii care auparticipat la Sfânta Liturghie au mers în procesiune spre troița de la intrarea în localitate purtândcu ei și racla cu Sfintele Moaște alecelor 40

Sfinți Mucenicicare se află în biserica noastră. Cei mai în vârstă s-au rugat în biserică, iarcei mai tineri, ne-am rugat prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria și a tuturorsfinților prin cântări religioase pe totparcursul procesiunii pentru binecuvântarea comunității și binecuvântarea câmpiilorcu o ploaie bună și curată.

„Procesiunea s-a făcut pentru a aduce ploaia la bunăvreme. Era nevoie de o astfel de procesiune pentru a se milostivi Dumnezeu şiMaica Domnului şi pentru a-şi arăta faţa spre cei necăjiţi.”

Ajunși la troiță au fost citite rugăciuni la vreme desecetă şi s-au intonat cântări religioase. Multe sunt cererile pe care noile facem înaintea lui Dumnezeu. Se pare că de data aceasta a trebuit să ne unimcu toţii în rugăciune. Mântuitorul Hristos ne-a sfătuit spunându-ne: „Cereţi şivi se va da”.

De data aceasta cu toţii am cerut ca Dumnezeu săporuncească norilor să trimită ploaie peste faţa pământului. Mulţumim luiDumnezeu pentru că ne-am rugat împreună într-un glas să reverse ploaia ceabinecuvântată asupra noastră şi peste pământul afectat de secetă, a spuspărintele paroh Gheorghe Marcian.

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.
Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...