PROIECT DE VOLUNTARIAT: „DĂRUIND, DEVII MAI BUN!”

Elevii claselor a I-A si a II-a de la Școala Gimnazială ,,George Vâlsan” din comuna Independența, coordonați de părintele profesor Ghorghe Marcian, împreună cu învățătoarele Vasile Gabriela, Coman Nela, Petcu Mărioara, Radu Irina, , Director Vasile Aurelia au implementat proiectul: „DĂRUIND, DEVII MAI BUN!” în postul „NAȘTERII DOMNULUI”. Elevii cu ajutorul părinților și a cadrelor didactice, au strâns bani și au cumpărat produse pentru familiile defavorizate din comuna Independența.

Obiectivele proiectului:

cultivarea sentimentului de dragoste față de semeni;dezvoltarea relațiilor de colaborare între școală-familie-comunitate.Proiectul pornește de la necesitatea sensibilizării copiilor, a trezirii atitudinii pozitive față de semenii lor aflați în dificultate, din cauza unor lipsuri materiale. Încă de la această vârstă fragedă, copiii trebuie scoși din cadrul rigid al clasei și puși în diverse situații de viață, implicându-i activ în viața comunității din care fac parte. În acest fel, copiii se vor simți utili dezvoltându-li-se încrederea și stima de sine.

„Dorim ca gestul nostru să aducă un zâmbet mare și pe fețele lor, care rareori zâmbesc” spune: părintele profesor Gheorghe Marcian.

Astfel, s-a împlinit și misiunea proiectului: familiile defavorizate din localitatea Independența au primit alimente pentru masa de Crăciun, simțind, în mod practic, bucuria Nașterii Domnului.

A consemnat părintele paroh Gheorghe Marcian de la parohia Independența.

[https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2015/01/054.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2015/01/056.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2015/01/060.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2015/01/061.jpg"]
Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...