Pelerinaj Parohia Independenţa

In perioada 20-22 august 2012, parohia Independenta a organizat, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, un pelerinaj la manastirile din Dobrogea cit si in Delta Dunarii - numita si Rezervatia Biosferei, la care au luat parte 50 de persoane. Am pornit in aceasta calatorie purtand cu totii in suflete dorinta de a ne bucura cat mai mult de frumusetile si rezervatiile Deltei.

Primul popas facut a fost la Manastirea Hagieni, a urmat Manastirea Topolog, Manastirea Cerbu, unde a fost reconstituit drumul Golgotei, Manastirea Celic Dere, Manastirea Saon, iar seara am fost cazati la Manastirea Cocos, unde am participat la slujba de seara.

A doua zi dupa participarea la Sfanta Liturghie la Manastirea Cocos am plecat spre orasul Tulcea unde am mers intr-o excursie cu vaporul pe bratul Sulina, apoi am intrat pe canalul Mila unde am acostat la Lacul Nebunu si am servit masa la restaurantul de pe vapor, apoi am plecat spre granita cu Ucraina si ne-am intors in portul Tulcea. Am vizitat acvariul din Tulcea, fiind cel mai mare acvariu din tara, catedrala Sfantul Nicolae, dupa care am innoptat din nou la Manastirea Cocos.

In cea de a treia zi am plecat spre Techirghiol, dar nu inainte de a vizita Manastirea Halmiris, Manastirea Uspenia, manastire de rit vechi, catedrala Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Constanta, apoi mormantul parintelui Arsenie Papacioc si manastirea Sfanta Maria din Techirghiol.

Ajunsi acasa, am dat slava lui Dumnezeu pentru oamenii si locurile deosebite pe care le-am vazut in acest pelerinaj si care au adus un plus de duhovnicie in viata noastra.
Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...