Pelerinaj Parohia Independenţa

În perioada 20-22 august 2012, parohia Independenţa a organizat, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, un pelerinaj la mânăstirile din Dobrogea cît şi &iicirc;n Delta Dunării – numită şi Rezervaţia Biosferei, la care au luat parte 50 de persoane. Am pornit în această călătorie purtând cu toţii în suflete dorinţa de a ne bucura cât mai mult de frumuseţile şi rezervaţiile Deltei.

Primul popas făcut a fost la Mânăstirea Hagieni, a urmat Mânăstirea Topolog, Mânăstirea Cerbu, unde a fost reconstituit drumul Golgotei, Mânăstirea Celic Dere, Mânăstirea Saon, iar seara am fost cazaţi la Mânăstirea Cocoş, unde am participat la slujba de seară.

A doua zi după participarea la Sfânta Liturghie la Mânăstirea Cocoş am plecat spre oraşul Tulcea unde am mers într-o excursie cu vaporul pe braţul Sulina, apoi am intrat pe canalul Mila unde am acostat la Lacul Nebunu şi am servit masa la restaurantul de pe vapor, apoi am plecat spre graniţa cu Ucraina şi ne-am întors în portul Tulcea. Am vizitat acvariul din Tulcea, fiind cel mai mare acvariu din ţară, catedrala Sfântul Nicolae, după care am înnoptat din nou la Mânăstirea Cocoş.

În cea de a treia zi am plecat spre Techirghiol, dar nu înainte de a vizita Mânăstirea Halmiris, Mânăstirea Uspenia, mânăstire de rit vechi, catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Constanţa, apoi mormântul părintelui Arsenie Papacioc şi mânăstirea Sfânta Maria din Techirghiol.

Ajunşi acasa, am dat slava lui Dumnezeu pentru oamenii şi locurile deosebite pe care le-am văzut în acest pelerinaj şi care au adus un plus de duhovnicie în viaţa noastră.

[https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2014/01/DSCN5655_big.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2014/01/DSCN5680_big.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2014/01/DSCN5702_big.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2014/01/DSCN5722_big.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2014/01/DSCN5849_big.jpg"]
Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...