Cu Hristos pe cărările vacanței în Parohia Independența

Inscrie filmul tau aici:
Calendar Ortodox
26 V Sfintii Apostoli Carp si Alfeu, din cei 70; Sf. Mucenici Averchie si Elena (Dezlegare la peste)
Ne gasesti si aici:
LO TV - Televiziune in direct:

Duminică, 14 iunie 2015, copiii care frecventează orele de  cateheză au fost premiați de către preoții bisericii după ce a fost rostită rugăciunea de mulțumire  pentru încheierea anului școlar. Toți copiii au fost premiaţi cu diplome, medalii şi cărți de rugăciune și de colinde, pentru implicarea lor în activitățile catehetice desfășurate în timpul anului.

„Dorim să ne exprimăm recunoștința sinceră față de toți aceia care, cu timp și fără timp, prin strădania lor din timpul anului școlar ce tocmai s-a încheiat, au așezat cu delicatețe fiecare o cărămidă la temelia celor mai mici vlăstare ale familiilor creștine din parohia noastră”, a mărturisit părintele paroh Gheorghe Marcian.

De asemenea, miercuri, 17 iunie 2015, a avut loc serbarea  de sfârșit de an școlar și pentru copiii de la Școala Gimnazială George Vâlsan. Și aici au mai fost premiați o serie de copii de la grupa de cateheză de către preoți spunându-le că în vacanță  să nu uite următoarele cuvinte:

„Prin rugăciune noi vorbim cu Dumnezeu, iar prin Sfânta Scriptură, Dumnezeu vorbește cu noi! Vacanță plăcută dragi copii!”

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.